Top
 

Puro Castizo: Η Εκλογή του Δον Κιχώτη

Μαδρίτη - Τολέδο - Σεγκόβια - Άβιλα - Σαλαμάνκα

Puro Castizo: Η Εκλογή του Δον Κιχώτη

per person

Σαλαμάνκα-Άβιλα-Μαδρίτη – Τολέδο – Σεγκόβια

Coming soon

Countdown next tour

595

160 taxes

PURO CASTIZO: Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΙΛΛΗΣ.

 En un lugar de la Mancha cuyo nombre no quiero acordarme… (Σε κάποιο σημείο τής Mancha του οποίου τ’ όνομα δε θέλω να θυμηθώ…)

Έτσι ξεκινάει ο Δον Κιχώτης και αυτός είναι ο πρωταγωνιστής σ’ αυτό το Ταξίδι… Puro Castizo! Είπαμε να πάρουμε τους δρόμους στο οροπέδιο του Δον Κιχώτη: Άβιλα, Σαλαμνκα, Σεγκόβια, Μαδρίτη, και μια νύχτα en un lugar de la Mancha… στο Τολέδο

En un lugar de la Mancha cuyo nombre no quiero acordarme… Αυτή η φράση σφραγίζει ετούτο το ταξίδι!

Αφιέρωμα στην πιο Παγκόσμια Ισπανική Φιγούρα, τον Δον Κιχώτη που όλοι στον Πλανήτη Γη γνωρίζουν αλλά πολύ λίγοι μάλλον έχουν διαβάσει ολόκληρο το αυθεντικό κείμενο του Μιγκέλ Ντε Θερβάντες.

Το ταξίδι ετούτο δεν έχει απαντήσεις, ερωτήσεις έχει με κατεπείγον το:

η Ελευθερία ή η Δικαιοσύνη;

Όταν το ταξίδι έχει γίνει αφορμή για τέτοια ερωτήματα σημαίνει πως δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή για χάσιμο χρόνου, για «καταναλωτικές»  ερωτήσεις και διεκπεραιώτικές απαντήσεις.

Είναι άλλο το ταξίδι και σε τέτοιους ταξιδιώτες απευθυνόμαστε, σε κείνους που αντί για το μισθό του ξένου ανθρώπου, αντί να σε καίει να συγκρίνεις το μισθουλάκι του Ισπανού με το δικό σου, παίρνεις το γέροντα που μεγάλωσε τους Ισπανούς, 400 χρόνια τώρα μεγαλώνει στα πόδια του Ισπανάκια ο Δον Κιχώτης, παίρνεις τον Γέροντα Τροφό στην άκρη και τον ρωτάς: μ’ αυτή σου την πείρα τη μεγάλη Αλόνσο Κιχάνο, τί λες, είναι η Ελευθερία ή η Δικαιοσύνη σημαντικότερη;

Και θα φτάσουμε ως το τέλος… Ο Δον Κιχώτης πρέπει να πεθάνει, αλλά θα του δώσουμε την ευκαιρία να διαλέξει:

…θες να πεθάνεις σε αγώνα, ηρωικά, για τις Αρχές και τις Αξίες σου ή θες άλλο θάνατο γέροντα-ιππότη;

Ελάτε ν’ ακούσουμε μαζί την απάντησή του, την εκλογή του.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Σαλαμάνκα, Άβιλα, Σεγκόβια, Μαδρίτη, Τολέδο… Η Ισπανία του Καζαντζάκη, του Ουράνη του Παπαντωνίου και του Θεοτοκόπουλου και του Θερβάντες! 

6 Μέρες 5 Νύχτες…

Καστίλη, το σπέρμα που γέννησε τη σημερινή Ισπανία. Το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα, τα Τείχη της Άβιλα, η Γαστρονομία της Σεγκόβια, η Μαδρίτη των Ζωγράφων, το Σταυροδρόμι Έμπνευσης που λέγεται Τολέδο και η κορυφή του οροπεδίου που λέγεται Δον Κιχώτης… Ένας ανεμόμυλος μας δείχνει το δρόμο.

Μια ακόμα μοναδική πρόταση που πρώτη η Melodrakma φέρνει στην ελληνική αγορά.

Όταν το ταξίδι έχει γίνει αφορμή για ξεναγήσεις στα οροπέδια και τις παραλίες της ψυχής, συνειδητοποιείς πως το να ταξιδεύουμε είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Σας ευχαριστώ όλους, συνοδοιπόροι σ’ αυτό και στ’ άλλα ταξίδια, αυτά που κάναμε κι αυτά που θα ρθουν.

Γ.Λ

 • Departure
  Αθήνα
 • Include
  Αεροπορικό εισιτήριο (οικον. θέσης)
  Συνοδός-Ξεναγός
  Πρωινό (Μπουφέ)
  Ταξιδιωτική Ασφάλεια (αστικής ευθύνης)
  Φ.Π.Α
  Επιλεγμένα Ξενοδοχεία 4 Αστέρων
  Μεταφορές απο / προς αεροδρόμια/ξενοδοχεία εξωτερικού
  Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Not Included
  Πλήρης Διατροφή
1

1η μέρα: Αθήνα – Μαδρίτη-Άβιλα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και απ’ ευθείας πτήση για την πρωτεύουσα της Ισπανίας.
Σήμερα ξεκινάει μια μοναδική περιπέτεια στον τόπο που μπορεί να πει κανείς πως είναι το σπέρμα απ’ το οποίο γεννήθηκε η Ισπανία. ΚΑΣΤΙΛΗ! Καστίλη Λα Μάντσια, με το Τολέδο και τον Δον Κιχώτη της, Καστίλη Λεόν με την Άβιλα και την Αγία Τερέσα της, τη Σεγκόβια και την Βασίλισσα Ισαβέλλα, τη Σαλαμάνκα και τον Ουναμούνο…
Άφιξη, στη Μαδρίτη και κατ’ ευθείαν στα βαθιά, στην καρδιά της Καστίλης, στην Άβιλα των Τειχών και των Αγίων…
Μια ώρα δρόμος περίπου και φτάσαμε… Αυτά τα τείχη είναι εντυπωσιακά, και δη βράδυ… Εντυπωσιακότερο θέαμα φωτισμένης οχυρωμένης πόλης, δε γίνονταν να ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια μας…
Θαύμα η πόλη… Η πόλη μιας Αγίας που δεν έκανε θαύματα! Τί να πρωτοθαυμάσουμε και δω…. Τα Τείχη; Το Καθεδρικό; Το Μοναστήρι και το Μουσείο της Αγίας Τερέζας; Την Casa de las Carnicerías; Την Casa de los Deanes Το Palacio de los Verdugo; Το Palacio de los Almarza; Το Palacio de los Bracamonte; Το Palacio de Núñez Vela; Το Palacio de Polentinos; Το Palacio de Los Águila; Το Palacio de los Dávila; Το Palacio de los Superunda; Το Palacio de los Serrano; Το Palacio de los Velada; Το Palacio de los Valderrábanos;
Να ’χαμε ένα για δικό μας… Γίνεται κι αυτό, γίνεται, η Melodrakma  δε θέλει απωθημένα, γι’ αυτό και επέλεξε η διαμονή μας να είναι σε παλάτι.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μια πρώτη βόλτα μαζί κι ύστερα Ελεύθερος χρόνος για δείπνο και διανυκτέρευση.
2

2η μέρα: Άβιλα – Σαλαμάνκα

Πρωινό και ξεκινάει η εξόρμησή σε μια πόλη που μετά τη σημερινή επίσκεψη δε θα ξεχάσουμε ποτέ, πάμε στη Σαλαμάνκα του Ουναμούνο σήμερα, έχουμε “ραντεβού” σημαντικότατο σήμερα, με τον Μιγκέλ Ντε Ουναμούνο. Θ' αναζητήσουμε το τί τον οδήγησε σε κείνον τον μυθικό πια χρησμό: «Ο φασισμός θεραπεύεται διαβάζοντας κι ρατσισμός ταξιδεύοντας». Σήμερα θα κάνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στην πόλη με το παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Ισπανίας: Universidad de Salamanca- 1218-2018… Γιόρτασε τα 800 χρόνια πέρυσι, 800 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας στη Μετάγγιση Γνώσης, σα βελονιστής το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα, ενεργοποιεί τη νιότη στο μυαλό των ανθρώπων, νιότη είναι να ενδιαφέρεσαι για ό,τι σε κάνει καλύτερο, ενεργοποιεί τη δίψα για την κατάκτηση περιοχών του Αγνώστου κι ακρωτηριάζει αυτό ακριβώς που μας γερνάει: τη αδιαφορία.
Άφιξη, και ξεκινάμε την ξενάγηση στην πόλη από την θεωρούμενη ωραιότερη Plaza Mayor όλης της Ισπανίας.
Προχωρούμε από ομορφιά σε ομορφιά, Convento de las Dueñas, Convento de San Esteban, βλέπουμε τους δυο Καθεδρικούς, αναζητούμε τον “Αστροναύτη”, λύνουμε το γρίφο, προχωρούμε, απ' το Camino de Santiago στο Camino του Unamuno, αποτίουμε φόρο τιμής στο σημείο που ο Καθηγητής ύψωσε φωνή κι ανάστημα στους Φρανκικούς… Ένας άνθρωπος εναντίον ενός Καθεστώτος σε μια στιγμή Μοναδική στην Ιστορία!
Και θα φτάσουμε στις Escuelas Menores για να δούμε με τα μάτια μας τον αποκαλούμενο: “Ουρανό της Σαλαμάνκας”!
Κι αμέσως μετά, δίπλα, θα προβάλει μπροστά μας το θρυλικό Universidad de Salamanca!
Είναι μεγάλη τιμή για τη Melodrakma να σας ξεναγήσει στο εσωτερικό αυτού του Πανεπιστημίου. Η Στιγμή θα μπει στο κουτάκι με τις Συλλεκτικές.
Μόλις επισκεφτήκαμε ένα απ’ τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια στον κόσμο. Τώρα θα περπατήσουμε για λίγο ακόμα στην πόλη, πάμε μέχρι το Κασα Ντες Λις... Ειλικρινά από τα ωραιότερα Αρτ Νουβό και Αρτ Ντεκό Μουσεία!
Χρόνος για όποιον θέλει να το επισκεφτεί. Κι όποιος δε θέλει, είναι μεσημέρι πια, “επίθεση” στα περίφημα tapas και pintxos bars της Σαλαμάνκας. Μόνο του Σαν Σεμπαστιάν μπορούν να συγκριθούν μαζί τους. Καταπληκτικές γωνιές για κρασί κι ένα έξοχο πλατό τυριών και αλλαντικών… Φημίζονται σ’ όλη την Ισπανία τα αλλαντικά της Σαλαμάνκας! Πιείτε ένα Ribera de Duero, στην Καστίλη-Λεόν είμαστε στο κάτω-κάτω, είναι ο τόπος του Ribera de Duero, ίσως του καλύτερου κρασιού της Ισπανίας!
Χρόνος για φαγητό, βόλτες, σουβενίρ…Ανακαλύψτε και απολαύστε μία απ’ τις πιο ωραίες και κομψές πόλεις της Ισπανίας: την άγνωστη τουριστικά Σαλαμάνκα!
Το απόγευμα επιστροφή στην Άβιλα. Όποιος θέλει είναι μια καλή ευκαιρία ν’ ανέβει στα Τείχη και να δει την πόλη από ψηλά, απ’ τις πολεμίστρες.
Κι ύστερα χρόνος ελεύθερος για δείπνο.
Μεταξύ άλλων πολλών που φημίζεται ετούτη η Καστροπολιτεία είναι το φαγητό της: Chuletón de Ávila!!! Περίφημο σε όλη την Ισπανία. Γαστρονομική εμπειρία για όποιον αγαπάει το μοσχαρίσιο κρέας! Και κρασί, οπωσδήποτε, ένα Ribera de Duero ακόμα…
Διανυκτέρευση
3

3η μέρα: Άβιλα- Σεγκόβια - Τολέδο

Πρωινό. Οι βαλίτσες φορτώθηκαν και μεις ξεκινάμε μια τελευταία βόλτα στα στενά της πόλης της Αγίας Τερέζας, μια τελευταία μικρή περιπατητική ξενάγηση κι αμέσως αναχώρηση για Σεγκόβια! Θα κάνουμε μια πανοραμική, πανηγυρική βόλτα γύρω απ' το παραμυθένιο κάστρο... μουσική... περνάμε μπροστά απ’ το μεγαλύτερο και πιο καλά διατηρημένο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο όλης της Ευρώπης κι ύστερα στάση στα πόδια του εντυπωσιακού βράχου που κρατάει στους ώμους το σπουδαιότερο Χριστιανικό Κάστρο της Ισπανίας, ιστορική φωτογραφία κάτω απ’ το Αλκάθαρ τής Ισαβέλλας κι εν συνεχεία επίσκεψη εσωτερικά. Μετά την ξενάγηση στο Αλκάθαρ…
Tanto Monta Monta tanto Isabel como Fernando!
Θα δείτε και θα νιώσετε τί εννοούμε! Κι απ’ το Αλκάθαρ βόλτα στα στενά της πόλης, σα σκηνικό κι αυτή και σα να μην έφτανε η ομορφιά της έρχονται κατά πάνω σου εκπληκτικές μυρωδιές από παντού… Γι’ αυτό θεωρείται η γαστρονομική πρωτεύουσα της Κεντρικής Ισπανίας. Αλίμονο να μην είχαμε προβλέψει χρόνο για γεύμα στη Σεγκόβια: cochinillo, γουρουνάκι στο φούρνο!!! Πρώτα λιώνει στο φούρνο κι ύστερα στο στόμα… Γεύμα, καφές κι αναχωρούμε για μια ακόμα μαγική πόλη της κεντρικής Ισπανίας, της περίφημης Meseta, του οροπεδίου του Δον Κιχώτη… Φύγαμε για τη παλιά πρωτεύουσα, το Τολέδο, αυτό που έκανε τον El Greco να μην επιστρέψει ποτέ στην πατρίδα του.
Άφιξη στο Τολέδο.
Ο Τάγος μπροστά μας, μικρή τάφρος μπροστά σε κείνο το μεγαλείο της άλλης του όψης στη Λισσαβόνα.
Η Θέα του Τολέδο.
Μουσική! Πανοραμικός γύρος του βράχου. Στιγμή Συλλεκτική με θέα το Τολέδο. Σα να είμαστε στη θέση του ζωγράφου κι απέναντί μας κάτι άξιο ν’ απαθανατιστεί από χέρι σπουδαίου ζωγράφου, απέναντί μας το παλιό Τολέδο! Ναι, δε θέλουμε ό,τι να ’ναι κι όπου ναι, θέλουμε με θέα το Τολέδο όπως ακριβώς το ζωγράφισε το Ελ Γκρέκο, δεν θέλουμε ό,τι να ‘ναι, αυτό εξάλλου μας διαφοροποιεί απ’ όλους.
Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Πρόταση για δείπνο με θέα θεϊκή σ’ ένα απ’ τα αρχοντικά στον απέναντι λόφο, απέναντι, για να ’μαστε πρόσωπο με πρόσωπο με την Ομορφιά και την Ιστορία.
Αυτό σκέφτηκε η Melodrakma πως είναι μια ωραία, κομψή βραδιά!
Φωτογραφία όλοι μαζί με το ποτήρι υψωμένο!
Διανυκτέρευση.
4

4η μέρα: Τολέδο - Μαδρίτη

Πρωινό και φύγαμε για ξενάγηση. Ήταν πρωτεύουσα μιας Αυτοκρατορίας κάποτε το Τολέδο, έχουμε πολλά να δούμε και να πούμε. Θα περπατήσουμε στο Λόφο του El Greco, απ' το Κάτω επίπεδο του κάθε του πίνακα, απ' την Πραγματικότητα, μέχρι Πάνω, τη Φαντασία, τη δικιά του και τη δικιά μας, σ' αυτή την πόλη σήμερα θα ξαναοικοδομήσουμε μια πολύ Σκοτεινή Εποχή, με την Ιερά Εξέταση να κρατάει στα χέρια της και ζωγραφική και παιδεία και ζωή αλλά και μια Εποχή που ονομάστηκε Χρυσός Αιώνας για την Ισπανία, με Cervantes, Lope de Vega, El Greco...
Θα περπατήσουμε σ' ολόκληρη την παλιά πόλη και θα επισκεφτούμε τον Καθεδρικό Ναό που εκτός απ' το ότι είναι ο σημαντικότερος της χώρας, είναι και μια σπουδαία πινακοθήκη με έργα του Τιτσιάνο, Γκρέκο, Βελάθκεθ, Ραφαήλ, Καραβάτζιο, Γκόγια...
Τέλος θα επισκεφτούμε και την εκκλησία του Αγίου Θωμά, για ένα και μόνο έργο, μοναδικό όμως: την Ταφή του Κόμητος του Οργκάθ, του Γκρέκο.
Το μεσημέρι αναχωρούμε… Η αρχοντιά διαδέχεται την ομορφιά σήμερα. αναχώρηση για τη Μεγάλη Κυρία, την Αρχόντισσα που λέγεται ΜΑΔΡΙΤΗ!
2 μέρες μόνο…
Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, λίγος χρόνος για ξεκούραση κι αμέσως συνάντηση στο λόμπυ για μια πρώτη βόλτα στην πόλη. Στη Melodrakma αρνούμαστε να δείξουμε την πόλη στο χάρτη σε κάποιον που μόλις έφτασε.
Ακολουθείστε μας, είναι η έδρα μας εδώ, είναι η πόλη μας, ακολουθείστε μας…αυτό το δρομάκι εκεί οδηγεί στην πλατεία που λέγεται…
Το βλέπετε εκείνο το νεοκλασικό; Ξέρετε τί είναι;;; Ναι!!! Και δω γύρω υπάρχουν 15.000 μπαράκια… Καμιά πόλη δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Μαδρίτη στη νυχτερινή ζωή! Ελάτε…
Μετά από μια μικρή αλλά ουσιαστική πρώτη περιήγηση, χρόνος ελεύθερος για δείπνο.
Διανυκτέρευση.
5

5η μέρα: Μαδρίτη

Πρωινό και αναχώρηση για το Πράδο. Ξενάγηση στα αριστουργήματα της σημαντικότερης ίσως Πινακοθήκης στον κόσμο. Θα σταθούμε στο ύψος Σπουδαίων σαν τον Γκρέκο, τον Ρούμπενς, τον Βελάθκεθ, τον Ρέμπραντ, τον Ιερώνυμο Μπος. τον Γκόγια, το Τιτσιάνο και τόσους άλλους...
Θα εστιάσουμε κυρίως σε 3:
στον Γκρέκο και θα τον δούμε ν' Ανασταίνει την Ελπίδα πως όλα μπορούν να ειπωθούν με τρόπο Νέο και Μοναδικό ακόμα και κάτω από το πιο Ολοκληρωτικό Θρησκευτικό καθεστώς.
στον Βελάθκεθ για να τον δούμε να Σταυρώνει Γαλήνια τον “Εσταυρωμένο” του, χωρίς να επιχειρεί να μεταγγίσει Ενοχή στον θεατή και ύστερα ν' ανοίγει Ρωγμή στο Χρόνο προσθέτοντας Νέα Διάσταση στις “Δεσποινίδες των Τιμών” του.
και τέλος θα σταθούμε στον Γκόγια, να δούμε μια Επανάσταση, της 2ας Μαΐου του 1808 κι ύστερα ως ριψοκίνδυνος πολεμικός ανταποκριτής  μας στέλνει ανταπόκριση, τα νέα της μοίρας των επαναστατών με την 3η Μαΐου του, την Εκτέλεση.
Κι όταν τελειώσει η “επίσκεψη” στην Ιστορία και στην Ιστορία τής Τέχνης, θα ξεναγηθούμε στην Αρχιτεκτονική! Γιατί η Μαδρίτη, δεν είναι μόνον τα σπουδαία Μουσεία της αλλά ο ατέλειωτος αρχιτεκτονικός της πλούτος…
Όπως ξέρετε, είναι η έδρα της Melodrakma Universal η πρωτεύουσα της Ισπανίας και γι’ αυτό αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε μια ουσιαστική, εις βάθος γνωριμία μαζί της, σήμερα θ’ ανακαλύψετε κάθε της γωνιά. Ένα μικρό δώρο τής Melodrakma! Πανοραμική ξενάγηση σε όλη την πόλη:  Στάδιο S. Bernabeu, Castellana, Plaza Cibeles, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Mercado San Miguel…  Αφεθείτε, θα σας δείξουμε εμείς όλη την πόλη γιατί την αγαπάμε και τη γνωρίζουμε… Απ’ τις τελευταίες στάσεις τής πιο ολοκληρωμένης ξενάγησης που είχατε ποτέ σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, η βόλτα μας στο Barrio De Las Letras, στη συνοικία των γραμμάτων, εκεί που ζούσαν και ζουν ζωγράφοι ποιητές και λογοτέχνες, εκεί όπου αιώνες Θερβάντες, Λόπε Ντε Βέγκα, Ραμόν ντελ Βάγιε-Ινκλάν, Μιγκέλ Ερνάντεθ, Λόρκα αιώνες τώρα κι αυτοί όπως και κάτι Έλληνες ομότεχνοί τους Ποιητές κουβαλάνε στις πλάτες τους σαν τον Αινεία τον Πατέρα τους Λαό.
Για το πως μπορεί σε μια μέρα να χωρέσει τόση Ομορφιά, Ιστορία και Αρχιτεκτονική αφήστε να σας το δείξουμε.
Απόγευμα Ελεύθερο στην αγαπημένη Μαδρίτη. Με τη σωστή καθοδήγηση θα γράψετε τη δική σας προσωπική ο καθένας ιστορία σ’ αυτή την πόλη.
Όσοι διψούν για πράσινο, για πάρκα και λίμνες, να μας ρωτήσουν, είναι η 4η πιο πράσινη πρωτεύουσα της Ευρώπης η Μαδρίτη!
Όσοι διψούν για Ομορφιά, να περπατήσουν στα πεζοδρόμια της  Αρχόντισσας, γύρω τους παντού Ομορφιά, ξέγνοιαστοι στα πεζοδρόμια της Μαδρίτης που μοιάζουν λεωφόροι, ετούτη η πόλη έχει πεζοδρόμια μεγαλύτερα απ’ ό,τι δρόμους!
Όποιος διψάει για Τέχνη νά το Μουσείο Reina Sofίa με τη θρυλική Guernica,
νά και το Thyssen Bornemisza με μια απ’ τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συλλογές του κόσμου, τη συλλογή του Βαρόνου Thyssen,
νά και το Μουσείο Σορόγια για όποιον θέλει να γίνει ένα με το Φως…
Είστε στα χέρια των ειδικών, ξέρουμε καλά αυτή την πόλη, θα δώσουμε μαζί νόημα στη μέρα σας…
Είναι η τελευταία μέρα αυτού του ταξιδιού και πρέπει να την κλείσουμε και με μια υπέροχη νύχτα. Όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Γι’ απόψε προτείνουμε να πάμε σε Tablao, σ’ έναν από κείνους τους μικρούς χώρους που κρατούν ακόμα ζωντανό το αυθεντικό Flamenco!
Flamenco: τρόπος να ερωτεύεσαι!
Διανυκτέρευση
6

6η μέρα: Μαδρίτη - Αθήνα

Πρωινό, τελευταίες εικόνες και σκέψεις για να μπει σε μια πρώτη τάξη μέσα μας η εμπειρία της επαφής με την Παλιά Ισπανία…με το Οροπέδιο της Καστίλλης… Castilla La Mancha, Castilla León, Ávila, Salamanca, Segovia, Toledo, Madrid...
Μεταφορά στο αεροδρόμιο.
Καλό ταξίδι και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σε μια ακόμα μοναδική ταξιδιωτική πρόταση που πρώτη η Melodrakma  κατέθεσε στην ελληνική αγορά.  

Tour Location

Μαδρίτη - Τολέδο - Σεγκόβια - Άβιλα - Σαλαμάνκα

 • Εύη Καλαποθάκη
  28 October, 2018 at 6:37 pm

  Καλησπέρα,
  ενδιαφέρομαι για το ταξίδι στην Ισπανία 22-29/12/2018 παρακαλώ στείλτε μου το πρόγραμμα και το κόστος .
  ευχαριστώ

Write a Review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα νέα της Melodrakma

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές αλλά και τις τελευταίες μας εκδρομές.

Call Now Button