Top
 

Η Επιμονή της Μνήμης

Καταλονία & Νότιος Γαλλία

Η Επιμονή της Μνήμης

695€ + Taxes

per person

[Καταλονία & Νότιος Γαλλία] 6 Μέρες 5 Νύχτες στην Καταλονία. 6 Μέρες 5 Νύχτες σα βουτιά στην Ιστορία, στην Τέχνη και στην ίδια μας τη ζωή. 6 μέρες, 5 νύχτες 10 ξεναγήσεις! Ένας άλλος Τρόπος για να γνωρίσει κανείς εις βάθος την Καταλονία, όχι απλά και μόνο τη Βαρκελώνη.

Καταλονία & Νότιος Γαλλία

Coming soon

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ: 6 Μέρες 5 Νύχτες στην Καταλονία!

6 Μέρες 5 Νύχτες σα βουτιά στην Ιστορία, στην Τέχνη και στην ίδια μας τη ζωή.

6 Μέρες 5 Νύχτες στον “Καναπέ” του Νταλί! Ένα ταξίδι με ψυχαναλυτική προσέγγιση.

Αυτό το Ταξίδι είναι μια ακόμα Γέφυρα που αποφάσισε να χτίσει η Melodrakma Universal, αυτή τη φορά Γέφυρα ανάμεσα στην Πραγματικότητα και τον Σουρεαλισμό.

Θα επιχειρήσουμε να μπούμε στα Άδυτα της Ψυχής και της Τέχνης του Νταλί.
“Βοηθός” και “ξεναγός” εκεί θα είναι ο Σίγκμουντ  Φρόιντ κι η Γκαλά και με την ευκαιρία, στην πορεία της “ξενάγησης” θα κάνουμε “στάσεις” στους Βίους και τα Κατορθώματα του Γκαουντί, του Μιρό, του Ντουρούτι…

2 Ταξίδια σε 1 !!!!
Πήραμε το κλασικό 5ήμερο Πρόγραμμα της Βαρκελώνης, το πρόγραμμα που πιο πολύ απ’ όλα κυκλοφορεί στην αγορά, δηλαδή:

δύο μεταφορές, στην άφιξη και την αναχώρηση από και προς το αεροδρόμιο,
μια ξενάγηση στη Βαρκελώνη
και μια προαιρετική ή όχι εκδρομή Τζιρόνα-Φιγκέρας

και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μέσα στους ίδιους σχεδόν χρόνους Πρόγραμμα που θα αφήνει γεύση κι αίσθηση 10ήμερου ταξιδιού.

Και καταλήξαμε σε με 5 αντί για 4 διανυκτερεύσεις,

με 10 ξεναγήσεις αντί για 2. Κυριολεκτικά 10 !!!!!!!

Τέσσερις (4) ξεναγήσεις στη Βαρκελώνη,
μία (1) στη Girona,
μία (1) στο Μουσείο Νταλί στο Figueres,
μία (1) στο Cadaqués και στο Port Ligat, (το αγαπημένο του θέρετρο αλλά και τον τόπο Δημιουργίας καθώς εκεί διατηρούσε το ατελιέ του),
μία (1) στην Carcassonne της Γαλλίας, τη μεγαλύτερη και πιο καλά διατηρημένη Καστροπολιτεία της Ευρώπης.
μία (1) στη Besalú (ένα απ’ τα ομορφότερα χωριά της Καταλανικής Αυτονομίας)
και μια (1) ξενάγηση έκπληξη… στη “Βενετία” της Καταλονίας

Μαζί με τις 10 ξεναγήσεις μας κι ένα Δείπνο δώρο!

Η μία απ’ τις 4 ξεναγήσεις της Βαρκελώνης, Νύχτα…

By Night στη Βαρκελώνη, να δούμε την πόλη φωτισμένη και να καταλήξουμε στο Μαγικό Σιντριβάνι του Montjuic, ν’ απολαύσουμε εκεί ένα από τα πρώτα σιντριβάνια στον κόσμο -απ’ το 1929- που παρουσίασε ένα τέτοιο θέαμα και  που ακόμα  συνεχίζουν…
Νερό, Φως και Μουσική…

6 Μέρες 5 Νύχτες σα Χίλιες και Μία όμως.
Ζωγραφική και Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις:

Το “Μέλι” είναι πιο Γλυκό απ’ το Αίμα;

Η Απιστία είναι Ευθανασία στην κλινικά νεκρή σχέση ή
το μόνο, το ύστατο Μέσον και Ελπίδα για Ανάστασή της;;;;
Πόσο αγαπάς όταν απατάς;;;
Όποιος συγχωρεί την απιστία, είναι επειδή δεν αγαπάει πραγματικά ή ακριβώς το αντίθετο;

Πόσους ρόλους παίζουμε στη ζωή μας και πόσους στη ζωή των άλλων;

Σχεδιάζοντας την “Επιμονή της Μνήμης: Σουρεαλιστικά Σουαρέ”
βασικό κίνητρο ήταν η πίστη μας πως, ένα ταξίδι, εκτός απ’ το να μας συστήσει έναν τόπο, μπορεί να έχει και θεραπευτικές ιδιότητες.
Αρρωσταίνουμε οι άνθρωποι, μαζεύονται μέσα μας πολλά, γίνονται σωρός, άγχος, βάρη, όγκοι ασήκωτοι…

Κι έρχεται καμιά φορά μια “βόλτα σε άλλες πραγματικότητες”,  και με τη χαραμάδα που ανοίγει κάτι τυχαίο που έπεσε στο μάτι μας, μπαίνει φρέσκος αέρας κι οξυγόνο κι αερίζεται η ζωή μας.

Στόχος της Melodrakma σ’ αυτό το ταξίδι είναι ν’ ανακαλύψουμε την Κρυφή Εικόνα των πραγμάτων, να βρούμε καινούριο τρόπο ανάγνωσης και ερμηνείας για όσα μας περιβάλλουν κι όσα μας συμβαίνουν.

Ευχαριστούμε για την Εμπιστοσύνη.

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ: ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥΑΡΕ!

Η Melodrakma Universal έχει πρόθεση το κάθε της ταξίδι να συνεχίζεται και μετά το τέλος του.

Σαν ταξιδάκι αναΨυχής: 6 Μέρες 5 Νύχτες, 2 διανυκτερεύσεις στα μέρη του Νταλί, κι ύστερα πέρασμα στη Γαλλία για 1 Νύχτα Μεσαιωνική, στην Καρκασσόν, μπροστά στα φωτισμένα τείχη τού πιο όμορφου χωριού της Γαλλίας αλλά και της μεγαλύτερης Καστροπολιτείας της Ευρώπης και τέλος
2 Ιδιαίτερες Νύχτες στη Βαρκελώνη.
Η Melodrakma Universal θέλει επίσης να προσφέρει: 4 ξεναγήσεις στη Βαρκελώνη!!!
Όχι απλά στη Βαρκελώνη των Ολυμπιακών του ’92 με “ολίγο” Γκαουντί.
Ξενάγηση Παντού!

Εκεί που δεν πάτησε κανείς όσες φορές κι αν επισκέφτηκε την Πρωτεύουσα της Καταλονίας.
Έχει τόσα πολλά, όμορφα και καλά κρυμμένα μυστικά η Βαρκελώνη… “καταπλακωμένα”, στη σκιά της λάμψης των Ολυμπιακών που διοργάνωσε κάποτε.

 • Include
  Αεροπορικό εισιτήριο (οικον. θέσης)
  Συνοδός-Ξεναγός
  Πρωινό (Μπουφέ)
  Ταξιδιωτική Ασφάλεια (αστικής ευθύνης)
  Φ.Π.Α
  Επιλεγμένα Ξενοδοχεία 4 Αστέρων
  Μεταφορές απο / προς αεροδρόμια/ξενοδοχεία εξωτερικού
  Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Not Included
  Πλήρης Διατροφή
1

1η ΜΕΡΑ

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο και πτήση για Βαρκελώνη. Άφιξη. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κατ' ευθείαν στην πρώτη μας ξενάγηση. Πολιτική και Αρχιτεκτονική Περιήγηση στο Κοιμητήριο του Montjuic, σ' ένα απ' τα κομψότερα Κοιμητήρια της Ευρώπης για να γνωρίσουμε κατ' αρχάς το παρελθόν αυτής της πόλης. Ένα διαμάντι ξενάγησης για να εντοπίσουμε ποιοι είναι αυτοί που έφτιαξαν τη σημερινή Βαρκελώνη της “Επέκτασης” στις αρχές του 20ου αιώνα. Πόσο διαφέρει τον Ανάκτορο-Τάφος, η τελευταία τους κατοικία που την παράγγειλαν πριν ακόμα παραγγείλουν τον σπίτι τους στο Paseo de Gracia, το Casa Milá, το Casa Batlló, το Casa Amatllér... Έχει και το Κοιμητήριο της Βαρκελώνης Paseo de Gracia, όχι μόνο η πόλη. Κι αφού “γνωρίσουμε” τους Καταλανούς Βιομηχάνους των αρχών του 20ου αιώνα, θα περάσουμε και στην Άλλη Πλευρά του Κοιμητηρίου, εκεί που είναι θαμμένο το πόπολο, το βιομηχανικό προλεταριάτο, οι άθεοι και οι Αναρχικοί, να δούμε τί έμεινε από εκείνο το “Σύντομο Καλοκαίρι της Αναρχίας”;;; Με το τέλος της 1ης αυτής ξενάγησης στο Κοιμητήριο, μεταφορά στην καρδιά της πόλης, στη Μεσαιωνική Βαρκελώνη, περιήγηση στο Born, γύρω απ' την “Παναγία της Θάλασσας”, τη Santa María del Mar και δίπλα στο Μουσείο Πικάσο. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στο Μουσείο για όποιον το επιθυμεί, αλλά και για φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Costa Brava. Και μετά από μια πρωινή ξενάγηση σε Κοιμητήριο, το απόγευμα θ' ακολουθήσει δραστηριότητα που θα βοηθήσει ν' αποκωδικοποιήσουμε τον Σουρεαλισμό. Μια βόλτα με κότερο!!! Θα πάμε στη “Βενετία” της Καταλονίας και κάθε παρέα θα μπει στο δικό της κότερό για μια φανταστική ζωογόνο βόλτα. Όμορφη στιγμή που η Melodrakma Universal S.L  σχεδίασε με πολύ αγάπη. Κοιμητήριο, Βιομήχανοι, Αναρχία, Παναγία, γκαζόν, πισίνες κότερα... Ο Σουρεαλισμός στην Πράξη! Μετά κι απ' αυτή τη συλλεκτική εμπειρία, άφιξη τελικά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Κόστα Μπράβα. Δείπνο και βόλτα στη Θάλασσα.
2

2η ΜΕΡΑ

Η 2η μέρα μας, ολόκληρη η μέρα είναι αφιερωμένη στο Σουρεαλισμό, στον Σαλβαδόρ Νταλί και στην Γυναίκα της ζωής του, τη γυναίκα που οδήγησε εν πολλοίς την Τέχνη του ως εμάς, τη Γκαλά, τη Γκαλαρίνα του! Πρωινό και ξεκινάμε... Με το φως της μέρας στο βάθος φαίνονται τα βράχια του Νταλί, τα βράχια που ακουμπούσε η έμπνευση και η απελπισία του, το Καμπ Ντε Κρέου. Από κει θα φανεί στο βάθος και η παιδική του ηλικία, το παιδί με το κοντό παντελόνι που αργότερα θα πρωταγωνιστεί στους πίνακές του. Αφού απολαύσουμε το τοπίο που αποτέλεσε σχεδόν μόνιμο σκηνικό στο έργο του, θα πάμε στο αγαπημένο του χωριό, στον τόπο των παιδικών του χρόνων, στα καλοκαίρια που επέμεναν στη Μνήμη του, μπροστά στη θάλασσα, εκεί που γεννήθηκαν τόσες Ιδέες και Προθέσεις, θα επισκεφτούμε το θέρετρο όπου ο Νταλί φιλοξενούσε όλη την ευρωπαϊκή αφρόκρεμα της Τέχνης και της Λογοτεχνίας, τον Μπρετόν, τον Ελυάρντ, τον Μπονιουέλ, τον Πικάσο, τον Λόρκα... επίσκεψη στο Cadaqués!!! Περιήγηση στο χωριό, χρόνος για καφέ και στη συνέχεια μεταφορά στο ησυχαστήριο-ατελιέ του, στο Portlligat, στο χώρο όπου δούλευε τα καλοκαίρια, μικρή στάση πριν αναχωρήσουμε για το Figueras. Άφιξη. Επίσκεψη, ξενάγηση στο Μουσείο Νταλί. Όχι ακριβώς ξενάγηση, κυρίως “Βιωματική Προσέγγιση”. Μια Κάντιλακ φέρνει έναν Μπετόβεν φτιαγμένο από μελάνι σουπιάς και πάει να θολώσει τα νερά μπροστά στα μάτια του Αγίου Γεωργίου που σκοτώνει με λέιζερ το Δράκο που θέλει να φάει τη θεά Αφροδίτη που φλερτάρει μ' έναν ταυρομάχο σ' ένα Οίκο Ανοχής που στην είσοδό του στέκεται σα μαστροπός και ζητάει  αντίτιμο της σαρκικής χαράς ο Αβραάμ Λίνκολν, δολάρια αριστερά και δεξιά και πίσω απ' το γυμνό σώμα και τη γυμνή ματιά παντού δολάρια και στο βάθος εμείς, πίσω πίσω εμείς, σα μια κουκκίδα και μεις κι όσα δεν κάναμε, όλες οι ματαιώσεις της ζωής μας σ' έναν καμβά σουρεαλιστικό. Χρόνος για φαγητό στο Φιγκέρας κι Αναχώρηση για τη Γαλλία. Πάμε στην Καρκασσόν. Σα διακτινισμός στο Μεσαίωνα για μια νύχτα το από δω και πέρα της μέρας μας. Άφιξη. Τακτοποίηση κι αμέσως υπέροχη βραδινή βόλτα, στα Τείχη που φωτίζονται μπροστά μας. Μικρή περιήγηση στην Καστροπολιτεία πρώτα κι αμέσως χρόνος ελεύθερος για δείπνο, γαλλικό κρασί  και ποτό σε ατμόσφαιρα παραμυθιού.
3

3η ΜΕΡΑ

Πρωινό κι αμέσως ξενάγηση στην Carcassone. Και μόνο να περπατάει κανείς στους δρόμους αυτής της Πολιτείας είναι εμπειρία όμως, θα προσπαθήσουμε ν' ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά της: το Κάστρο μέσα στο Κάστρο της, το Μουσείο της Γαλλικής Ιεράς Εξέτασης, τον Καθεδρικό με τους Τροβαδούρους που προσεύχονται στον Έρωτα κι οι Γάλλοι Ιεροεξεταστές που διατάσσουν γενική εκκαθάριση της “Αίρεσης” των Καθαρών. Μια Φορά κι έναν Καιρό ήταν Μεσαίωνας... Μετά την ξενάγηση χρόνος ελεύθερος. Άρωμα Καφέ και Σοκολάτας παντού στην Καρκασσόν.Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στην Ισπανία. Άφιξη στη Μπεσαλού, ένα απ' τα ωραιότερα χωριά της Καταλονίας, το χωριό όπου λόγω της αυθεντικότητας της Μεσαιωνικής του ατμόσφαιρας ήταν η επιλογή για ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της ταινίας το “ΑΡΩΜΑ” βασισμένη στο μυθιστόρημα του Patrick Süskind. Άρωμα Άλλης Εποχής κι η Μπεσαλού που έχει στην καρδιά της κι ένα μικρό Μουσείο με Μινιατούρες των Πάντων... Μινιατούρα Ονείρου για κάποιους αυτό το χωριό, σα να 'μαστε σε τρένο που απομακρύνεται με ταχύτητα ιλιγγιώδη και περνούν μπροστά απ' τα μάτια μας μινιατούρες όλα, γέφυρες, εκκλησίες και αιώνες... Περιήγηση στο χωριό, χρόνος για καφέ ή για επίσκεψη στο Μουσείο Μινιατούρας κι αναχώρηση για την Κόστα Μπράβα. Άφιξη στο Ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Γι' απόψε υπάρχει πρόταση για Σουρεαλιστικό Σουαρέ. Σουρεαλιστικό Σουαρέ Έκπληξη! Όποιος το επιθυμεί, απόψε  θ' ακολουθήσει σε μια Σουρεαλιστική Εμπειρία Απολαμβάνοντας Δείπνο Μεσαιωνικό σε ατμόσφαιρα που μοιάζει να τη σκηνοθέτησαν Νταλί και Αλμοδόβαρ.
4

4η ΜΕΡΑ

Πρωινό. Αναχώρηση για τη Τζιρόνα, τη σημαντικότερη μετά την Ιερουσαλήμ Πόλη των Εβραίων κάποτε... Όμορφη πόλη και το ποτάμι της, ο Ονιάρ κάνει σα σε Όνειρο να καθρεφτίζεται η πόλη στα νερά του, όνειρο από πίνακες του Νταλί οι ιστορίες που συνοδεύουν κάθε γωνιά αυτής της πόλης. Θα περιηγηθούμε στα στενά της, θα πατήσουμε τη Vía Augusta, που ένωνε το Κάντιθ με τη Ρώμη, θα σταθούμε μπροστά στον μεγαλύτερο μονόκλιτο Καθεδρικό Ναό, θα διασχίσουμε την εβραϊκή της συνοικία, θα 'χουμε χρόνο και για καφέ κι ύστερα αναχώρηση για Βαρκελώνη. Άφιξη. 2η Ξενάγηση Βαρκελώνης. Απ' τις 4 ξεναγήσεις που περιλαμβάνει το ταξίδι μας στη Βαρκελώνη, ετούτη είναι η πιο Εναλλακτική. Θα πάμε στο Τίμπιντάμπο. πάνω στο Λόφο με το Παλαιότερο Λούνα Παρκ σε όλη την Ισπανία. Τρενάκια, Αεροπλανάκια και Νεροτσουλήθρες μαζί με Ρόδες που γυρίζουν πάνω απ' την όμορφη Πόλη. Ένα απόγευμα σαν παιδιά. Καφέ δίπλα στην εκκλησία του Sagrado Corazón με θέα τη Βαρκελώνη ολόκληρη. Μέσα στην ατμόσφαιρα του Λούνα Παρκ ένα κτήριο κάτω, μακριά, στο βάθος μοιάζει με ζαχαρωτό... είναι του Γκαουντί... είναι σε άλλο Πάρκο αυτό, το Πάρκο Γκουέλ. Πάμε κι εκεί... Επίσκεψη και σ' αυτό το σπουδαίο κληροδότημα του Γκαουντί στην πόλη του. Υπέροχος τρόπος να τελειώσει μια σπουδαία μέρα. Αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Βραδιά ελεύθερη. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε μια βόλτα στο Ολυμπιακό Λιμάνι ή στη Barceloneta για Aroz Meloso;;;
5

5η ΜΕΡΑ

Τελευταία, γεμάτη και ολόκληρη μέρα. 3η Ξενάγηση Βαρκελώνης. Πανοραμικά. Παντού. Plaza España, λόφος Montjuic, Ολυμπιακό Στάδιο, Ολυμπιακό Λιμάνι, Barceloneta,, Plaza Cataluña, Ramplas, Γοτθική Συνοικία, Casa Batlio, Casa Milá, Sagrada Familia και... Μια Σπουδαία Προσφορά της Melodrakma!!!! Ξενάγηση στο Νοσοκομείο Asnt Pau, ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής στη λίστα των μνημείων της Ουνέσκο. Τέλος της 3ης ξενάγησης.Απόγευμα ελεύθερο. Νωρίς το βράδυ συνάντηση στο λόμπυ του ξενοδοχείου για την 4η, τη βραδινή μας έξοδο-ξενάγηση. 4η Ξενάγηση Βαρκελώνης. Φως Νερό και Μουσική... Θα πάμε στα Περίφημα Μαγικά Σιντριβάνια του Μοντ Ζουίκ. Και μετά, δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί για αποχαιρετιστήριο δείπνο εντός των τειχών, νύχτα εντός των Τειχών του φωτισμένου Ισπανικού Χωριού, του περίφημου Pueblo Español.
6

6η ΜΕΡΑ

Πρωινό, χρόνος για μια τελευταία βόλτα στην πόλη (αναλόγως την ώρα της πτήσης) και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έστω και με ελάχιστη μελαγχολία -που οφείλει να έχει κάθε αποχαιρετισμός όταν η “Συνάντηση”,  είχε νόημα - ανανεώνουμε το ραντεβού για τους Νέους Προορισμούς που σχεδιάζει η Melodrakma Universal. Καλό Ταξίδι και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Tour Location

[Καταλονία & Νότιος Γαλλία] 6 Μέρες 5 Νύχτες στην Καταλονία 6 Μέρες 5 Νύχτες σα βουτιά στην Ιστορία, στην Τέχνη και στην ίδια μας τη ζωή 6 μέρες, 5 νύχτες 10 ξεναγήσεις! Ένας άλλος Τρόπος για να γνωρίσει κανείς εις βάθος την Καταλονία, όχι απλά και μόνο τη Βαρκελώνη

 • Άννα Μιχαηλίδου, Αννούλα η γατούλα
  24 April, 2017 at 9:55 pm

  Να googlάρεις Dali και να βρίσκεις Λυμτσιούλη στα 1 εκατ. αποτελέσματα εξηγεί εν μέρει την επιτυχία του ταξιδιού… 5 μέρες έδωσε πάλι την ψυχή του για να «κάνουμε σχέσεις» -όπως επιθυμεί & παροτρύνει- με την Καταλονία, τον Νταλί, τον Γκαουντί, και τους συνοδοιπόρους. Το στοίχημα ήταν με τον εαυτό μου που είχε λίγο βυθιστεί, δεν ήταν με τον Γιάννη στο βάφτισμα της Melodrakma. Ποτέ δεν είχε αυτός εκπτώσεις στις διαδρομές επειδή έκαναν κύκλο ενώ τώρα δράττονται μελωδικώς… Ήταν πάλι όρθιος, απαιτητικός, ενημερωμένος, μαέστρος μιας υπέροχης ομάδας με εξαιρετικές «μονάδες». Μετατράπηκε και μας μετέτρεψε ενεργειακά. Βγήκα στην επιφάνεια, ένιωσα δέος, ψήλωσα μοναδικά. Ταξίδι που δεν πρέπει να μείνει μουσειακό. Τόσοι άνθρωποι απόρησαν τι κάνουμε και ενημερώθηκαν για το “Travel with Art”. Αυτό ήταν, τόσο Τέχνη! Τόσο όνειρο! Και τελεία δεν μπήκε. Άφησε «παράθυρα-απωθημένα» την είσοδο στη Sagrada Familia, στην πισίνα στο Cadaques, στη φιγούρα που μου είχε υποσχεθεί (δημόσια), […]. Μέχρι η Καταλονία να αποσχιστεί -ή ως το 2026- Ζητώ επανάληψη!!! Νιώθω περήφανη, τυχερή και χαρούμενη που το «μικρό καράβι» ξεκίνησε τις ρότες του και εμείς ήμαστε και θα είμαστε μέσα …

 • ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
  25 September, 2017 at 10:05 pm

  ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ……ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ …(ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ )……ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ…..

  ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ , ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ GIANNIS LYMTSIOYLIS ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗ……………
  ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ Ο DALI. …..Ο ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ, ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ, ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ, ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΥΜΗΣΗ………..ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ «ΤΡΟΦΗ » ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΩ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ………..ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ………..ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ( ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ), ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ (ΑΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ) , ΤΗΝ ΕΒΙΤΑ ( ΨΥΧΑΡΑ….ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ PRESSING 29-0) , ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ( ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ, Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ……ΑΝΑΜΕΝΩ ΓΙΑ ΒΑΡΟΥΛΚΟ…)…………..ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ( ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ….) …….ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ…………ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ……ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!…………….
  ***********ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ….ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ( ΒΛΕΠΕ DALI)…..ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΡΟΣ……..ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ……..

Write a Review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.