Top
15 Nov

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ «ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ»

Η Melodrakma Universal και ο Βαγγέλης Πετρίτσης, Ph.D Ψυχολόγος- Αστρολόγος παρουσιάζουν:

Το «Πεντάγωνο» της Δημιουργικότητας

Θα κάνουμε ένα ταξίδι στον κόσμο της ισπανικής και της μεξικανικής ζωγραφικής με όχημα την Αστρολογία!

Πέντε ζωγράφοι… Πέντε εισηγήσεις… Πέντε αστρολογικά πορτρέτα…

Ο Πάμπλο Πικάσο, ο Σαλβαντόρ Νταλί, ο Χουάν Μιρό, η Φρίντα Κάλο και ο Ντιέγκο Ριβέρα θα «ξαναζωντανέψουν» μέσα από έργα τους καθώς κι από τα ωροσκόπιά τους με την ερμηνευτική υπογραφή του κου. Πετρίτση PhD!

Σημειώνει ο κος Πετρίτσης: «Το πεντάγωνο, ως όψη δημιουργικότητας σε ένα ωροσκόπιο, θα αποτελέσει τον συνεκτικό ιστό μεταξύ των πέντε εισηγήσεων. Έτσι, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να βουτήξουν στα νερά του μαγικού κόσμου της Αστρολογίας και να (ξανα-)γνωρίσουν αγαπημένους καλλιτέχνες μέσα από τη συσχέτιση των ωροσκοπίων τους με ζωγραφικά τους έργα και κομβικά γεγονότα της ζωής τους. Η ιδιόρρυθμη σχέση του Πικάσο με τις γυναίκες, η «τρέλα» του Νταλί, η μοναδική παιδικότητα του Μιρό, ο προσωπικός πόνος της Φρίντα Κάλο και η άστατη σχέση της με τον Ντιέγκο Ριβέρα θα είναι ανάμεσα στις θεματικές των πέντε εισηγήσεων, τις οποίες θα μπορούν να παρακολουθήσουν ακόμη και όσοι δεν γνωρίζουν Αστρολογία.»

Η Αστρολογία, είναι πανάρχαια υπόθεση, ασχέτως αν έχει κακοποιηθεί στην Ελλάδα στα «χέρια» πρωινάδικων.

Για χιλιάδες χρόνια, Σπουδαίοι Πολιτισμοί π.χ ο Κινεζικός ή ο Αιγυπτιακός συμβουλεύονταν τ’ άστρα πριν από κάθε τους βήμα, λέγοντας ίσως με τον πιο απλό τρόπο πως ο μικρόκοσμος της Αυτοκρατορίας τους δεν είναι το κέντρο του Κόσμου, είναι απλά μια λεπτομέρεια ενός Όλου, ενός Σύμπαντος κι επιθυμούν σε Αρμονία μ’ αυτό το Όλον να κινηθούν.

Στο όνομα του Ορθολογισμού της Δύσης να μη μηδενίσουμε την Εμπειρία και τη Σοφία αιώνων. Κανένα κόστος συμμετοχής. Μια προσφορά τής Melodrakma Universal σ’ αυτή τη δύσκολη για πολλούς περίοδο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Κυριακή 22 Νοεμβρίου: Γενική Εισήγηση περί Αστρολογίας (για να καταλάβουμε τα υπόλοιπα όλοι) και εισαγωγή στον Πικάσο. Ώρα: 18:30

Κυριακή 29 Νοεμβρίου: ΠΙΚΑΣΟ

Ώρα: 18:30

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου: ΝΤΑΛΙ

Ώρα: 18:30

Κυριακή 17 Ιανουαρίου του 2021 πια (ελπίζουμε να μην συνεχίσει το 20 και στο 21) : ΜΙΡΟ

Ώρα: 18:30

Και τέλος καθώς σχεδιάζουμε ταξίδι και στο Μεξικό…

Κυριακή 24 Ιανουαρίου: ΦΡΙΝΤΑ-ΡΙΒΕΡΑ

Ώρα: 18:30

 

Η Melodrakma λοιπόν, σε όσους ενδιαφερθούν με e-mail (es@melodrakma.com υπ’ όψιν κας. Ελένης Παναγιώτου) θα δώσει ειδικό σύνδεσμο (link), διαφορετικό για κάθε Κυριακή ώστε να συνδεθεί την ώρα της διάλεξης – παρουσίασης -ξενάγησης

 

Υ.Γ: Για όταν ανοίξει «ο καιρός» ετοιμάσαμε με τον κο. Πετρίτση κάποιες επισκέψεις-ξεναγήσεις σε Αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας με προσέγγιση Αστρολογική. Το «Ερωτικό Τρίγωνο: Άρτεμις-Απόλλωνας-Αφροδίτη» λέγεται εκείνη η ενότητα!

No Comments

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Τα νέα της Melodrakma

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές αλλά και τις τελευταίες μας εκδρομές.

Call Now Button